standaard
booster
syringes
labdirect-toothshadeguide_1_1
(6 customer reviews)
€99 was €119

De starters tandenbleekset van LabDirect is speciaal samengesteld om te beginnen met het bleken van het gebit. Met deze complete set kan u starten met tanden bleken. Voor het onderhouden van een wit gebit zijn navullingen beschikbaar in de webshop.


In stock

Category: .

Product Description

De starters tandenbleekset bestaat uit het volgende:

 • 15 stuks 3ml syringes met non-peroxide Teeth Whitening gel met afsluitdopjes
 • Krachtige LED licht tandenbleek-booster met 5 led lampen
 • Dubbele opzet-bleeklepel om direct met bleken te starten
 • Tanden kleurschaal

Het voordeel van deze volwaardige starters tandenbleekset (MEDIUM) is dat u tegen een scherpe prijs een tandenbleek behandeling thuis kunt uitvoeren. Al direct wittere tanden met deze betaalbare tandenbleekset!

6 reviews for Starters tandenbleekset (MEDIUM)

 1. 5 out of 5


  :

  Wat ben ik blij dat ik eindelijk witte tanden heb ondanks dat ik rook en koffie drink. Ik heb al veel merken geprobeerd, waaronder Opalescence, Rapidwhite, Rembrand, Contrastpm. Dit heeft mij aleen maar veel geld gekost. Maar het mooiste resultaat bereikte ik met jullie professionele gel van Brighter Image. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

 2. 5 out of 5


  :

  Hallo,
  Ondanks dat veel tandartsen mij hadden verzekerd dat de vlekken in mijn voortanden er op geen enkele manier uit te krijgen waren (laser was geen optie en bleken zou ook niet helpen want het glazuur was poreus en de vlekken zaten te diep in mn tanden) heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en heb jullie product besteld. (Facings konden altijd nog, nietwaar?!) Iedereen verklaarde me voor gek; ‘weggegooid geld, het helpt toch niet, kijk maar uit dat je tanden er niet uitvallen, etc.’ Goed, ik ben nu een behandeling verder en als je héél goed zoekt kan je misschien zien waar ooit 2 dikke vlekken hebben gezeten maar ze zijn weg, foetsie, vertrokken….Iedereen roept inmiddels dat mijn gebit echt fantastisch is, ook mensen die mij niet kenden van voor mijn ‘bleekescapades’. Bij deze dus heel erg bedankt voor het mij weer stralend en voluit laten lachen! ;-))
  Groeten,

 3. 4 out of 5


  :

  Zoals je weet was na 5 behandelingen van 3 uur mijn familie al zeer enthousiast. Gister was ik op de voetbaltraining van mijn zoontje de dochter, 6 jaar oud, van een vriendin ging voor me staan gaf me een knuffel en zei spontaan “wat heb jij mooie witte tanden”. Een oprechter en eerlijker antwoord van een kind kan je niet krijgen :-)

 4. 5 out of 5


  :

  Ik ben een jongen van 20 jaar. Ondanks een goede mondhygiëne verkleuren mijn tanden op termijn, door het consumeren van koffie, frisdrank, thee en dergelijke. I.v.m. zakelijke contacten gerelateerd aan mijn studie, is het voor mij zéér belangrijk om aan alle details gedacht te hebben. Door mijn leeftijd (20) was ik (onterecht) een beetje huiverig over het bleken van mijn tanden. Na een artikel gelezen te hebben over veilig bleken met deze methode. Ben ik medio 2010 begonnen met bleken middels het executive system van Lab Direct. Ik heb hiervoor gekozen omdat er dan genoeg gel voor onderhoudsbeurten bijzit. Mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Ik heb nu mooie witte tanden. Ik heb zelfs het gevoel dat ze sterker aanvoelen dan voorheen. Ik ben laatst nog naar de tandarts geweest en die vroeg mij hoe mijn tanden zo mooi kunnen zijn. Of ik nog naar een andere tandarts ging en wat die dan met mijn tanden deed. Toen ik hem vertelde over het zelfbleken was hij enorm verbaasd. Door de goede prijs-kwaliteit verhouding, er geen risico’s aan verbonden zijn en het resultaat werkelijk verbluffend is. Kan ik jullie met een gerust hart de producten van lab-direct aanraden. Groetjes een zeer tevreden (jonge) klant.

 5. 4 out of 5


  :

  Bijna dagelijks vragen mensen die mij kennen mij hoe ik toch aan die tanden kom.

 6. 5 out of 5


  :

  Super spul

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *