1_breng_de_bleekgel_aan

1Meng de pasta

Neem één doosje catalyst-pasta en één doosje base-pasta uit het systeem en meng deze door ze samen in korte tijd in uw hand te kneden totdat er een pasta ontstaat met een effen kleur. Er mogen geen witte strepen meer zichtbaar zijn. Wanneer het materiaal langer dan 1 minuut gemengd wordt, zal het beginnen met uitharden. Doe het dus snel. Rol het mengsel over de gehele breedte van de vorm. Druk het mengsel goed aan in de vorm.

2_bevestig_de_bleeklepel

2 Maak de afdruk

Neem de gevulde vorm en zet uw boventanden in het midden van het mengsel. De tanden moeten de gehele breedte het afdrukmateriaal in beslag nemen. Druk stevig met behulp van uw vingers recht naar boven of beneden (let op, niet iets naar voren want dan eindigt u tegen het plastic) zodat u voelt dat het mengsel diep tegen uw tanden en tandvlees aan zit. Bijt niet in de vorm, maar houdt de vorm op zijn plaats met uw vingers; afdrukmateriaal komt hierbij door de gaatjes naar buiten. Beweeg de vorm niet heen en weer of van voren naar achteren. Houdt de afdruk anderhalve minuut lang op zijn plaats, verwijder het recht naar beneden of boven en droog de afdruk voorzichtig af met een tissue.
Controleer of de afdruk van uw gebit zichtbaar is in het afdrukmengsel. Is de afdruk niet gelukt, dan kunt u de vorm opnieuw gebruiken. Aan de doos is een extra set pasta’s toegevoegd om nieuw afdrukmateriaal te kunnen maken. Herhaal stappen 1 en 2 om afdrukken van de ondertanden te maken, waarbij nu de vorm over de ondertanden geplaatst wordt. Let er weer op dat u niet in de vorm bijt.

6_verstuur_de_afdruk

3 Verstuur de afdruk

Doe de geadresseerde kaart en de vormen met uw afdrukken (verwijder de afdrukken niet uit de vormen) in de enveloppe die u onder de zwarte bodem in uw tandenbleekset aantreft. Frankeer deze en verzend hem per post

3_plaats_de_bleeklepel

3 Veel plezier met bleken

Nadat het laboratorium in Texas uw afdrukken heeft vervaardigd, worden uw op maat gemaakte bleeklepels naar u toegestuurd. Spoel en droog deze grondig. Breng de bleekgel aan in de bleeklepels en schuif deze vervolgens de bleeklepel over uw tanden.

Klik hier om de bleeklepel op maat te bestellen